Poštovani,

MALOPRODAJA DO DALJNJEG NE RADI!

 Svi naši prodajno izložbeni prostori biti će zatvoreni od 19.3.2020. godine. Sve kontaktne informacije se nalaze pod NOVOSTIMA niže na stranici.

Podsjećamo da smo za vas dostupni putem emaila, telefona kao i putem našeg kontaktnog obrasca.

Vaš Frischeis

J.u.A. Frischeis d.o.o.

Iznimna godina.
Izvanredna tvrtka.

Ovdje ćete čitati o jednoj reprezentativnoj tvrtki, njezinom nastanku i njezinim obilježjima:

Godine 1948. osnovana je tvrtka Josefa i Antonije Frischeis u Stockerauu. Uz dosljednost, blizinu tržišta i golemo osobno zalaganje položili su kamen temeljac na kojem se tvrtka od lokalnog distributera drva razvila u međunarodnu Grupu Frischeis: Ona je danas prisutna na 59 lokacija u 18 zemalja Srednje Europe i vodeći je veletrgovac za drvo i drvne materijale.

Naš asortiman? Pružit ćemo Vam dobre savjete. 
U Frischeisu ćete pronaći samo proizvode renomiranih proizvođača visoke kvalitete. I to 20.000 puta – jer toliko proizvoda broji naša stalna zaliha na skladištu. No, što bi najbolji proizvodi bili bez pripadajućeg stručnog znanja: Kod nas Vas neće savjetovati klasični prodavači, već diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva, kvalificirani stolari i stručni savjetnici.

Zašto lutati daleko…
… kad je sljedeća Frischeisova podružnica zacijelo u Vašoj blizini. Prednost je što partner na licu mjesta govori Vašim jezikom, što poznaje Vaše individualne potrebe i implementira specifične zahtjeve. Putem lokalne veze možemo reagirati brže i fleksibilnije. Vaše se narudžbe brzo obrađuju. Bilo da ste stolar ili arhitekt – u dotičnom Frischeisovom izložbenom prostoru možete svoje kupce direktno na licu mjesta oduševiti svojim konceptom.

To su naša obilježja:

•    Na raspolaganju smo svojim kupcima.
•    Pridajemo važnost kontinuitetu.
•    Imamo široko rasprostranjeno skladište.
•    Naša logistika je vrhunska.
•    Fleksibilni smo.
•    Pružamo sveobuhvatne informacije.
•    Za sva pitanja tu su naši stručnjaci.