JAF PODNICE ZA TERASE

Podnice za terase.

JAF PODNICE ZA TERASE

Za pozornicu Vašeg života.

Terase

Podnice za terase. Za pozornicu Vašeg života.

Možete odabrati: 

Ovdje ćete pronaći široki asortiman drvenih podnica koja pod vedrim nebom čeka upravo Vas da je upotrijebite. Svaka naša podnica za terase odiše osobitim karakterom te stoga i jedinstvenim izgledom. No, sve ipak imaju nešto zajedničko: Postojane su na vremenske uvjete, izdržljive su i zadržavaju stabilan oblik ovisan o klasi trajnosti.

Vaša želja je naša motivacija

Imamo ponešto za svaki ukus i svaku primjenu: bilo da se radi o drvu ili WPC-u (Wood Plastic Composite), europskim ili egzotičnim vrstama drva, masivnom WPC-u ili šupljim komorama, rustikalnom ili elegantnom – Frischeisov asortiman udovoljava svim potrebama.

Naše iskustvo Vaš je dobitak: Putem naše međunarodne mreže imamo pristup najvažnijim tržištima nabave i kontroliramo kvalitetu izravno na licu mjesta. Tako se zajamčeno ispunjavaju i najviši zahtjevi. Kad je u pitanju WPC, vjerujemo isključivo vodećim proizvođačima – u Europi i svijetu.

Hodanje je poželjno

Čitati o nečemu je zanimljivo. No, trebalo bi steći vlastiti dojam: Vidjeti. Osjetiti. Opipati. Prepustiti se različitim vrstama drva. I upravo Vas zato pozivamo na našu otvorenu izložbu koja se prostire na cca. 300 m² na našim lokacijama u Hrvatskoj

Za svako drvo za terase koje se prodaje u Frischeisu mogu se vidjeti tri stadija: novopostavljeno, obrađeno i sa sivilom. Na izložbama možete pronaći i oplemenjeno drvo pogodno za korištenje na otvorenom, ali i podove za terase od WPC-a. Vaš veliki nastup čeka!

Saznajte više o našim WPC dobavljačima ili potražite odgovarajuću terasu - kliknite na slike 

UPM ProFi® Deck
Ovaj materijal od drvnih vlakana i PVC-a ujedno povezuje inovaciju i dugotrajnost.
Timbertech®
WPC podnice za terase udovoljavaju svim zahtjevima. Iznimno su izdržljive.

PRETRAŽIVAČ PODNICA
Ne samo tražiti, nego pronaći odgovarajuću podnicu!
Terasa od masivnog drva
Terasa od masivnog drva

Masivno drvo
Drvo s faktorom ugode.

Boja, uzorak, miris, opipljiva struktura i dobar osjećaj prilikom hodanja: Svaku našu podnicu za terase od masivnog drva krasi jedinstvenost koja se rađa samo u prirodi.

Bilo da je tiho ili živahno, udobno ili elegantno, ravno ili maštovito – drvo za naše terase poput njegova vlasnika krase različite osobine. Iznenadit ćete se…

Individualnost u spoju s postojanošću
Domaće, europske vrste drva odlikuju se ponajprije svojim neponovljivim karakterom i jedinstvenim uzorkom, dok egzotične vrste drva podu daju ujednačeni izgled.

Drvo od kojeg su izrađene naše podnice za terase odolijeva promjenama vremenskih uvjeta dugi niz godina. Glavni razlog njegovih izuzetnih performansi na otvorenom jest prvenstveno pokazatelj izdržljivosti (vrste drva dijele se na različite razrede izdržljivosti). Vrste drva koje su primjerene za vanjsko korištenje kao i toplinski modificirana drva ostaju doslovno vrlo dugo u formi.

Više informacija o termotretiranom drvu i Max Exterior podnicama možete dobiti ovdje:

TERMODRVO
Zahvaljujući termičkoj obradi, domaće vrste drva pogodne su za vanjsku primjenu.
Fundermax®
Max exterior gotove ploče su svršene materijal za oblikovanje terasa.

Pribor. Sporedni glumac s važnom ulogom.

U središtu je, naravno, podnica za terase kao glavni glumac. No, jednako tako važnu ulogu imaju i „prikrivene vrijednosti“: pribor.

Bilo da se radi o WPC-u ili masivnom drvu – potkonstrukcija i učvršćenje bitni su elementi svake terase koji značajno pridonose zaštiti konstrukcije. Jednako tako, kao što svaki automobil treba odgovarajuće ulje, za svako drvo za terase postoje i odgovarajuća sredstva za održavanje. Vaša terasa će Vam biti zahvalna vjerojatno na prvi pogled…

Hodanje je poželjno.
Izložbene površine drva za terase iz Frischeisa.

Predstavljamo Vam svoj asortiman plemenitog drva za terase na osam lokacija: Na licu mjesta možete osobno pogledati domaće i egzotične podnice od masivnog drva te, naravno, hodati po njima.

Diviti se i uživati

Za svako drvo za terase koje se prodaje u Frischeisu mogu se vidjeti tri stadija: novopostavljeno, obrađeno i sa patinom. Osim plemenitog drva za vanjski prostor izloženi su i podovi za terase od WPC-a (Wood Plastic Composite) dvaju poznatih međunarodnih proizvođača TimberTecha i UPM-a.

Osunčajte se za probu na jednom od izložbenih prostora veličine cca.300 m² na otvorenom! Naši stručnjaci za drvo za terase dat će Vam savjete i rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Osim možda na ono o odgovarajućem faktoru za zaštitu od Sunca…

Prelistajte brošuru o drvenim podnica

Drvene podnice za terase 2017

Upit za terase

Koji Vas proizvod zanima?
Vaši kontaktni podaci