HÄFELE OKOVI

Širok izbor iz našeg izbora

 Häfele okovi

JAF je izravni distributer okova i pribora međunarodne tvrtke Häfele. Häfele je međunarodno priznati proizvođač najveće palete namještaja, građevinskog okova, LED rasvjete za namještaj, elektroničkih sustava kontrole pristupa i dodataka za stolare i arhitekte na tržištu. Preko 90 godina tradicije i moderan pristup stvorenim rješenjima rezultirali su rasponom od preko 100 000. proizvodi - uključujući sistemska rješenja. Proizvodi Häfele prisutni su na hrvatskom tržištu već dva desetljeća.

Prodajni program

Naš prodajni program možemo podijeliti na:

  • ručkice za namještaj
  • LED osvijetljenje 
  • razne spojnice, nosači polica i okove za lake građevne ploče
  • šarniri i preklopni okovi
  • okovi za izradu namještaja stambenog prostora
  • sustavi vodilica za ladice, za pomične i izvlačne ormare  
  • okovi za klizna i rolo vrata 
  • okovi za stolove
  • sustavi za opremanje trgovina
  • razni pričvrsni materijal

Idealna rješenja za sve vrste namještaja.  

Posebno je za istaknuti LOOX program LED rasvjetnih rješenja koja se kontinuirano nadopunjavaju i razvijaju.Također valja istaknuti da su proizvodi izloženi na prezentacijskim panoima na kojima se krajnji kupac, arhitekt ili dizajner jednostavno može uvjeriti u funkcionalnost proizvoda te jednostavnije realizirati svoj projekt. 

Vaš individualni prostor

Häfele isporučuje asortiman koji vam omogućuje izradu kompletnog pokućstva na standardni i sofisticirani način. Konektori, kutovi, nosači polica, šarke, preklopni elementi, vodilice, noge za namještaj,  okovi za stolove, okviri. Svi ovi elementi kombiniraju funkcionalnost i udobnost korisnika. Häfele rješenja omogućuju optimalno upravljanje malim prostorom i prostranim interijerom, dajući mu jedinstveni karakter.

Kuhinja koja vam savršeno odgovara

Asortiman Häfele proizvoda pruža vam mogućnost potpuno opremanja kuhinjskog namještaja. Od najmanjih elemenata poput spojeva namještaja, odbojnika, nosača za police, preko funkcionalnih dodataka kao što su šarke, podizači poklopca i ladica, ručke, košare, do LED rasvjete. Asortiman Häfele rješenja su dizajnirana za optimizaciju i olakšavanje rada u kuhinji. 
Jednostavan pristup sadržaju ormara, dobra organizacija ladica, održavanje reda i sigurnosti, jedinstveni dizajn samo su neki od mnogih zadataka koje su dizajneri Häfele postavili kod dizajniranja okova za kuhinjski namještaj

Praktičnost i funkcionalnost

Asortiman vodilica uključuje vodilice za ladice, klizne i klizne ormare - klizne, natkrivene, valjkaste, loptaste. Dodatne funkcije, poput samozatvaranja, zaštite od kretanja unatrag, blokade, amortizera itd., Pružaju neograničene mogućnosti za izgradnju bilo koje površine. Moovit ladice su široka paleta ladica za kuhinjski, uredski, kupaonski i garderobni namještaj. Dizajn ladice omogućuje mnogo jednostavniju i bržu montažu, a nosivost od 30, 50 ili 70 kg osigurava zadovoljstvo korisnika.

Häfele se usredotočuje na funkcionalnost i dizajn. Ovi naizgled mali elementi određuju estetiku namještaja i interijera i imaju najveći utjecaj na njihovo funkcioniranje i udobnost.

 

 

Häfele katalozi:

Katalog građevinskog okova

Katalog za namještaj

Brošura ručkica

Brošura alata

Molimo navedite:
Vaši podaci: :
Molimo potvrdite da niste robot.

KATALOG HÄFELE OKOVA

 
  

KATALOG GRAĐEVINSKOG OKOVA