JAF
DRVO
ZA
GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

JAF
DRVO ZA GRAĐENJE

Veza kao oslonac.

Drvo za građenje

Frischeisovo drvo za građenje.
Veza kao oslonac.

U Frischeisu se kupci mogu osloniti na dvije stvari: tvrtku i drvo. Od ispitanih konstrukcijskih materijala kao što su BSH/KVH grede ili uslojeno cjelovito drvo, preko dekorativnih proizvoda za fasade, do ekoloških izolacijskih materijala za ugodnu klimu stanovanja – ovdje možete pronaći sve proizvode za drvene konstrukcije.

Savjetovanje uključeno

Rezana građa, OSB ploče, uslojeno cjelovito drvo – materijali za drvne konstrukcije su raznoliki. Od velike je pomoći ako se u Frischeisu uz sirovine može dobiti i know-how  o stručnoj primjeni: Nikada se nismo smatrali samo distributerom, već svojim poslovnim partnerima, koliko je to moguće, pružamo i tehničku podršku. Stupanj predmontaže se utvrđuje zajednički i drvo se zatim isporučuje u skladu s time.

Stručnost? U Frischeisu je svugdje prisutna.

U svakoj podružnici nalaze se specijalizirani stručnjaci za drvnu konstrukciju – i to nisu prodavači, već
diplomirani inženjeri drvne tehnologije i šumarstva. Smatramo se poveznicom između drvne industrije i prerađivača. Naša podrška počinje već u fazi ponude i traje sve do završnih radova – time svojim kupcima pomažemo izraditi konkurentnu ponudu.

Zaključak: Frischeis kombinira prednosti trgovca na veliko, primjerice široki asortiman i 20 000 artikala na skladištu, sa stručnim savjetovanjem.

Know-how kao oslonac za poslovne partnere

  • Odgovarajući proizvod/format sukladan zahtjevima.
  • Tehnička podrška kod planiranja elemenata.
  • Široki asortiman drvnih konstrukcija sve do izolacije i pribora.
  • Cjelovito savjetovanje i briga putem mreže podružnica diljem Hrvatske.

Nije važan samo proizvod…
…nego i tko ga dostavlja: Ne bi u konačnici trebalo biti čvrsto samo drvo, već i Vaše povjerenje u nas. To je, dakle, bio kratki prikaz prednosti naše tvrtke – prednosti uslojenog cjelovitog drva pronaći ćete u daljnjem tekstu…

 

Zid. Strop. Krov.
Uslojeno cjelovito drvo pokriva sve.

Ispod uslojenog cjelovitog drva je priroda: 99,4 % masivnog drva i 0,6 % biološki bezopasnog ljepila, to je recept za ove univerzalne ploče.
 
Pomoću elemenata uslojenog cjelovitog drva može se jednostavno planirati i graditi. Fizika gradnje u praksi je lako provediva i jednostavno se može ispitati. U najveće prednosti tog načina gradnje ubraja se ponajprije jednostavna primjena: bez višeslojnosti konstrukcije. Nema folija. Nema kompliciranih detalja.
 
Priroda na najvišoj građevinsko-tehničkoj razini
Uslojeno cjelovito drvo odlikuje se svojom univerzalnošću: Prisutno je jednako tako u javim objektima kao i u obiteljskim kućama i dječjim vrtićima. Uslojeno cjelovito drvo primjenjuje se kao zidni, stropni i krovni element. Ta prirodna konstrukcija od masivnog drva ima i impresivna svojstva: toplinski izolator, opteretiva, vatrootporna i dobar zvučni izolator. Detalje možete pronaći u „Prednostima“.
 

Fasada.
Više od samo jedne prednosti.

Svaka osoba je jedinstvena pojava, posjeduje svoj vlastiti stil. Fasada daje zgradi karakterističan izgled. Već se generacijama prirodni proizvod drvo koristi za različite vanjske obloge. Čak se i modernoj arhitekturi počela sviđati: Drvene fasade postaju sve značajnije

Zaštita od vanjskih utjecaja
Uz krovove, fasade su elementi zgrada koji su najviše izloženi vremenskim utjecajima: Vremenski utjecaji poput Sunca, vjetra, vlage i promjena temperatura veliko su opterećenje za drvo, kao i moguća staništa za kukce i napad gljivica.

Stoga se na sami materijal kao i na konstrukciju postavljaju posebni zahtjevi. Ovisno o području primjene i planiranom izgledu u ponudi postoje različite drvne obloge: s jedne strane od punog drva (daske, profilirane daske, nosači ili šindre) kao i od materijala za ploče.

Naše brodske podne obloge

Palubne i podne obloge
Naši materijali.

Upit o drvu za građenje

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Vaši kontaktni podaci: