Šibenik

J.u.A. Frischeis d.o.o. Šibenik

Industrijska zona Podi, Dolačka 12
22000 Šibenik

Tel. +385 (22) 467 615
Fax. +385 (22) 466 045

Jelušić, Ana
Jelušić, Ana
Tel. +385 (22) 467 615
Čubrić, Milan
Čubrić, Milan
Tel. +385 22 466521
Certić, Aleksandra
Certić, Aleksandra
Tel. +385 (22) 467 615
Uroda, Ante
Uroda, Ante
Tel. +385 22 466527

Savjetovanju prodajemo VELIKU važnost

Stručnost u svezi s parketom i sa svime oko parketa 

Odvojite vrijeme za odabir i posjetite naše izložbe parketa. Predstavit ćemo Vam veliki izbor podnih obloga i pribora uz stručno savjetovanje.

Za svaki stil života i svaki objekt FRISCHEIS nudi odgovarajuću podnu oblogu u najrazličitijim vrstama drva, sortiranjima, tipovima podnica, površinama i sustavima spajanja. Usklađeni izbor pribora (letvice) zaokružuje našu ponudu. Imate li pitanja? Naši će Vam stručnjaci rado pomoći.
 

Uključeno savjetovanje za odabir vrata

FRISCHEIS se ubraja u vodeće dobavljače gotovih vrata i dovratnika u Hrvatskoj. Širokim asortimanom skladišta svojim kupcima možemo zajamčiti brzu isporuku i time najveću moguću fleksibilnost. Kod projekt poslova kvalificirani timovi su odgovorni za provedbu većih projekata. Od izračuna preko logistike sve do upravljanja projektima: sve usluge dobivate na jednome mjestu.

Osim gotovih vrata visoke stolarske kvalitete, Frischeis proizvođaču vrata nudi jedinstveni asortiman proizvoda, kao što su saćasti ulošci, cjevaste iverice, vrata s ukladom, neobrađena- sirova vrata, šperploče, furniri, ploče od tvrdih vlakana i okovi. Uz to, naši se kupci mogu pouzdati u široku paletu Frischeisovih usluga.

Odvojite vrijeme za pravi izbor/pravu ponudu i posjetite velik broj  izložbi vrata u našim izložbenim salonima. Ondje se može pronaći mnoštvo modela vrata uključujući pribor. Naši stručnjaci vesele se Vašem dolasku i informativnim savjetodavnim razgovorima!
 

Doživite uživo raznovrsnost ponude podnica za terase

Doživite uživo široku ponudu drva za terase! Pritom naš moto glasi „Poželjno hodanje“. Jer najbolje je na licu mjesta odrediti koje su podnice od masivnog drva ili koje su WPC podnice odgovarajuće za Vašu oazu za opuštanje na otvorenom. Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u izboru odgovarajućih podnica. Oslonite se na stručnu podršku i iskoristite mogućnost iz raznovrsnosti ponude podnica za terase dobiti optimalni proizvod prema svojoj želji.

Posjetite našu izložbu terasa! Naši će stručnjaci rado odgovoriti na Vaša pitanja.

Naše izložene podnice

  • Termo drvo: Termo bor, termo jasen
  • Egzote: Bangkirai, Sapelli, Ipé, Teak
  • Europsko drvo: Sibirski ariš
  • WPC ProFi Deck: Autumn Brown,  Stone grey

J.u.A. Frischeis d.o.o. Šibenik Industrijska zona Podi, Dolačka 12, 22000 Šibenik

PON - PET: 8:00 - 16:00
SUBOTOM: zatvoreno

• Izložbeni uzorci podnih obloga
• Izložbeni uzorci podnica za terase
• Prodaja

Pošaljite upit 

Koji Vas proizvod zanima?
Vaši kontaktni podaci
Molimo potvrdite da niste robot.