Egzotični izgled terase

5. veljače 2020.

Svojim svjetlom do srednje smeđom bojom ove masivne podnice egzotičnog drva Bangkirai i dodatno uljepšavaju Vaš boravak na otvorenom. Drvo Shorea laevis – poznato pod trgovačkim nazivom Bangkirai ili Yellow Balau - dolazi iz jugoistočne Azije. Zbog svoje visoke gustoće, drvo je posebno tvrdo, izdržljivo i otporno na vremenske utjecaje. Prirodni sastojci čine ga otpornim na gljivica i insekte stoga i ne čudi što se ovo drvo koristi u svojoj domovini  tradicionalno na otvorenom - pod ekstremno toplim i vlažnim vremenskim uvjetima.

Asortiman JAF Bangkiraja

Zbog svojih izuzetnih  karakteristika podnice Bangkiraja podrijetlom iz Indonezije, koriste se u velikoj mjeri za izradu  terasa.  Podnice su profilirane s uskim / širokim urorima ili obostrano  glatke / glatke. Dostupne su u dužinama od 2440-4880 mm a pričvršćuju se pomoću vijaka od nehrđajućeg čelika. Kvalitetom podnice  „S-B” i  načinom sušenja  KD (kiln dried). JAF-ovi  stručnjaci pažljivo na licu mjesta pratite kvalitetu kao i pridržavanje usklađenost s održivim smjernicama za nabavu drva.

Na odgovoran način do drva

Suptropske kišne šume karakterizira najveća postojeća raznolikost biljnih vrsta na Zemlji stoga je Europska Unija donijela niz zakonskih propisa (Akcijski plan FLEGT, Forest Law Enforcement Governance and Trade ) kojima se kontrolira trgovina drvom i drvnim proizvodima. Osnova takve kontrole je stavljanje odgovornosti na poduzeća za zakonitost podrijetla drva i drvnih proizvoda kojih se i JAF pridržava.

Pomoću nekoliko koraka do terase iz snova

Prilikom planiranja terase od velike pomoći je JAF planer kojim jednostavno  iz udobnosti svoga doma možete osmisliti terasu. Na raspolaganju  su osim raznih vrsta podnica i  pričvrsni materijal za potkonstrukciju ali možete i odrediti smjer postavljanja samih podinca. Vrste podnica su izložene u našim poslovnicama jer jedino tako će te steći pravi dojam o podnicama.

Radujemo se Vašem posjetu!