JAF VRATA

Mi otvaramo vrata.

JAF VRATA

Mi otvaramo vrata.

Naša ponuda za Vas?
Zajamčeni otvarač vrata...

Svejedno o kojoj se prostoriji radi i kako je uređena: Ulazi se uvijek najprije kroz vrata – i ona su stoga zaslužna za prvi dojam.

Mi Vam otvaramo vrata…
…a odlučiti morate sami: bilo da su klasično-elegantna, rustikalna, decentna ili pravi magnet za poglede – kad su u pitanju vrata, dopušteno je sve što se nekome sviđa i što se uklapa u vlastiti stil stanovanja. Kako ne biste trebali obići sve trgovine redom da biste usporedili različite modele i proizvođače, kod Frischeisa, bolje rečeno u našim izložbenim salonima, naći ćete sve na jednome mjestu. Vizualno pregledno s apsolutnim stručnim savjetima.

Veliki asortiman sa širokim spektrom usluga 
Frischeis se ubraja u vodeće dobavljače gotovih vrata i dovratnika u Hrvatskoj. Dio našeg asortimana dostupan je na skladištu te odmah spreman za isporuku, a ostatak je dostupan po narudžbi. Kod projekt poslova naši kvalificirani timovi su odgovorni za provedbu većih projekata. Od izračuna preko logistike sve do upravljanja istima: Sve usluge dobivate na jednome mjestu. 

Osim gotovih vrata visoke stolarske kvalitete Frischeis proizvođaču vrata nudi jedinstveni asortiman proizvoda, kao što su saćasti ulošci, cjevaste iverice, vrata s ukladom, neobrađena vrata, šperploče, furnire, ploče od tvrdih vlakana, okove i staklene elemente. Uz to, naši se kupci dodatno mogu pouzdati u široku paletu Frischeisovih usluga.

Vrata s certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti.

Trendovi koji imaju karakteristike klasika: Tvrtka Dana već 40 godina predstavlja inovativni razvoj i ne samo što pravovremeno uočava trendove već ih zna i predvidjeti. Optimalno je, naravno, ako su oni i sutra još uvijek aktualni kao i u tvrtci Dana jer vrata već dugo nisu „nužan element“, nego se koriste kao punopravno sredstvo za oblikovanje, koje  arhitektonski oduševljava i funkcionalno uljepšava – već nekoliko generacija.

Raznolikost vrata sa sustavom
Austrijski brand za vrata DANA, vrhunski brand međunarodne JELD-WEN grupe, od sada je dostupan i u Frischeisu. JELD-WEN vrata u ponudi ima razna sobna vrata, dok je ponuda DANA vrata dostupna u Frischeisu samo po narudžbi, ima od ulaznih vrata preko sobnih vrata do posebnih zahtjeva kao što su protupožarna vrata, npr. za pristupe garažama. Pritom se prikazuje zapanjujuća raznolikost koja nudi mnogo više od puke prilagodbe prostornim uvjetima.

Živjeti  čiste savjesti
Sva vrata iz tvrtka Dana posjeduju certifikat: Tako ćete znati odakle potječe drvo od kojeg su izrađena Vaša vrata. Također i da ondje nakon sječe ponovno naraste dovoljno sirovine. Osim toga, sigurni ste da se uz drvo koriste samo takvi materijali koji ne uzrokuju štetne emisije. I proizvodni pogon tvrtke Dana je certificiran u skladu s oba međunarodno priznata sustava za certificiranje šuma.. Time je zajamčeno ispitano  i nedvojbeno porijeklo drva, kao i održivi opskrbni lanac.

Tako ćete svaki dan prolaziti kroz vrata, blago rečeno, čiste savjesti…

Vrata s certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti 
Kao jedini takav proizvođač drva u Europi, Dana se pridržava strogih kriterija kvalitete „Instituta Sentinel-Haus“ (SHI) – i to uspješno. Certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti SHI jamči optimalnu kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Svi proizvodi su podvrgnuti ispitivanju emisija koje je provelo društvo Holzforschung Austria. Ni pritom nisu utvrđene štetne emisije u zraku prostorije.
Vrata s certifikatom o zdravstvenoj ispravnosti.

 

Okovi.
Sve pod kontrolom.

Upravo detalji upotpunjuju cjelovitu sliku. I stoga idealnim vratima pripadaju i odgovarajući okovi i kvake. S obzirom da naš asortiman vrata prati suvremeni i raznovrsni asortiman  okova, sigurno ćete postići savršeni ukupni dojam …

Čisto rješenje
U okovima za vrata učinjeno je mnogo: Najnovija tehnološka postignuća pronaći ćete u „građevinskim okovima“. Häfele okovi i kvake su uvijek pravi izbor.

Ovdje se ima što vidjeti

Odvojite vrijeme za pravi izbor i posjetite izložbu vrata u našim izložbenim salonima koje ćemo za Vas preuređivati. Vjerujemo da će te uskoro  pronaći  mnoštvo modela vrata uključujući pribor, što će Vas oduševiti. Naši stručnjaci vesele se Vašem dolasku i informativnim savjetodavnim razgovorima!

Moglo bi Vam se i ovo svidjeti

Obrazac za upite i narudžbu

Dolje se nalazi priloženi obrazac kojeg možete popuniti i poslati.

Upit za vrata

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Vaši kontaktni podaci
Molimo potvrdite da niste robot.