Krojenje ploča

Frischeis jamči najbolju kvalitetu proizvodnje i obradu. Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj – precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.

Savršeno krojenje
Stručnjaci u centrima za obradu J.u.A. Frischeisa kroje na modernim pneumatskim kružnim pilama. Pažljivi prijevoz materijala jamči vrhunsku kvalitetu gotovih krojenih dijelova – pri transportu se koriste stolovi sa zračnim jastucima, vakuumski uređaji za podizanje i valjkasti transporteri. Za savršeno krojenje potrebna je završna obrada: Zato naši stručnjaci rade s proizvodnom tehnikom kojom upravljaju računala i pridaju apsolutnu pažnju preciznosti, predanosti i rokovima isporuke prema našim mogućnostima i željama kupaca. Od ravnih rezova do reza pod kutom i kosih rezova: Obrađujemo sve uobičajene pločaste materijale.

 

 

Naša usluga

  •  Ravni rezovi.
  • Rezovi pod kutom i kosi rezovi.
  • Obrađujemo sve uobičajene pločaste materijale.

Preuzimamo Vaše podatke…

…izravno iz Vašega stolarskog softvera Corpus. Nema onoga što se ne može napraviti. Ukoliko se koristite stolarskim softverom Corpus – naši stručnjaci mogu izravno preuzeti Vašu elektroničku narudžbu. A sada kreće izravan prijenos podataka…

Molimo Vas da popunjeni obrazac sa svojim upitom ili svoju narudžbu pošaljete elektroničkom poštom u Vama najbližu Frischeisovu-podružnicu ili izravno predate djelatniku u podružnici. Dokument možete učitati i s niže prikazanim obrascem za slanje upita i poslati.

Upit za uslugu

Vaši podaci:
Vaši podaci
Molimo potvrdite da niste robot.