Poštovani,

MALOPRODAJA DO DALJNJEG NE RADI!

 Svi naši prodajno izložbeni prostori biti će zatvoreni od 19.3.2020. godine. Sve kontaktne informacije se nalaze pod NOVOSTIMA niže na stranici.

Podsjećamo da smo za vas dostupni putem emaila, telefona kao i putem našeg kontaktnog obrasca.

Vaš Frischeis

Krojenje ploča

Frischeis jamči najbolju kvalitetu proizvodnje i obradu. Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj – precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.

Savršeno krojenje
Stručnjaci u centrima za obradu J.u.A. Frischeisa kroje na modernim pneumatskim kružnim pilama. Pažljivi prijevoz materijala jamči vrhunsku kvalitetu gotovih krojenih dijelova – pri transportu se koriste stolovi sa zračnim jastucima, vakuumski uređaji za podizanje i valjkasti transporteri. Za savršeno krojenje potrebna je završna obrada: Zato naši stručnjaci rade s proizvodnom tehnikom kojom upravljaju računala i pridaju apsolutnu pažnju preciznosti, predanosti i rokovima isporuke prema našim mogućnostima i željama kupaca. Od ravnih rezova do reza pod kutom i kosih rezova: Obrađujemo sve uobičajene pločaste materijale.

 

 

Naša usluga

  •  Ravni rezovi.
  • Rezovi pod kutom i kosi rezovi.
  • Obrađujemo sve uobičajene pločaste materijale.

Preuzimamo Vaše podatke…

…izravno iz Vašega stolarskog softvera Corpus. Nema onoga što se ne može napraviti. Ukoliko se koristite stolarskim softverom Corpus – naši stručnjaci mogu izravno preuzeti Vašu elektroničku narudžbu. A sada kreće izravan prijenos podataka…

Molimo Vas da popunjeni obrazac sa svojim upitom ili svoju narudžbu pošaljete elektroničkom poštom u Vama najbližu Frischeisovu-podružnicu ili izravno predate djelatniku u podružnici. Dokument možete učitati i s niže prikazanim obrascem za slanje upita i poslati.

Upit za uslugu

Vaši podaci:
Vaši podaci
Molimo potvrdite da niste robot.