Kantiranje

Promišljeno do zadnjeg ruba

Dekor i dizajn tradicionalno su zaslužni za izgled namještaja – kao i za zadovoljne kupce. Kvaliteta ruba i kantiranja sve su važniji, i stoga Frischeis u svim podružnicama s najmodernijim strojevima  za kantiranje investira u optimizaciju usluge kantiranja.

Kantiranje se obavlja isključivo pomoću PU ljepila koje je otporno na toplinu i vodonepropusno. Iskrojeni elementi se kantiraju na četiri strane ili prema Vašim željama. Želite kantiranje s ABS rubnim trakama  debljine od 0,5 mm i 1mm ili rubnim trakama od pravog drva? To sve spada u našu standardnu ponudu. Prema dekoru ploče koristimo bijelo ili prozirno ljepilo. U završnim koracima rubna traka se konačno dotjeruje kako bi vizualno i na dodir jamčila optimalan rezultat.

Učinkovito i izdržljivo

ABS rubne trake i pločasti materijali 

  • Uni ili drvni dekori  
  • Pločasti materijali renomiranih proizvođača 

Debljine runbih traka

  • Debljina rubnih traka od 0,5 do  1,0 mm za fronte i korpus
  • Ogdoovarajuća širina za ivrale i radne ploče 

Naša usluga

  • Kantiranje ravnih rezova.
  • Kantiranje krivolinijskih obrađenih dijelova.

 

Preuzmite krojnu listu

Molimo Vas da popunjeni obrazac sa svojim upitom ili svoju narudžbu pošaljete elektroničkom poštom u Vama najbližu Frischeisovu-podružnicu ili izravno predate djelatniku u podružnici. Dokument možete učitati i s niže prikazanim obrascem za slanje upita i poslati.

Upit za uslugu

Vaši podaci:
Vaši podaci
Molimo potvrdite da niste robot.

Krojenje
Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.
CNC obrada
CNC strojevi prate aktualne tehnološke trendove. Automatizirani procesi jamče pouzdanu i kvalitetnu izradu svakog komada. Odaberite za sebe Frischeis pločasti materijal - mi ćemo ga oblikovati za Vas.