Poštovani,

MALOPRODAJA DO DALJNJEG NE RADI!

 Svi naši prodajno izložbeni prostori biti će zatvoreni od 19.3.2020. godine. Sve kontaktne informacije se nalaze pod NOVOSTIMA niže na stranici.

Podsjećamo da smo za vas dostupni putem emaila, telefona kao i putem našeg kontaktnog obrasca.

Vaš Frischeis

CNC-obrada

Precizan rad. Do detalja.

Kad je riječ o posebnim oblicima ili individualnim željama vezanima uz krojenje i proizvodnju, uključuju se Frischeisovi CNC stručnjaci. CNC strojevi prate najaktualnije tehnološke trendove, automatizirani procesi jamče pouzdanu i kvalitetnu izradu svakog komada. Odaberite za sebe Frischeisov pločasti materijal – a mi ćemo ga oblikovati za Vas.

CNC glodanje

Frischeis nudi CNC obrađene dijelove namještaja koji su precizno izrađeni prema Vašim zahtjevima. Pojedinačni oblici i čiste linije dostupne su od jedne stavke sve do serijske proizvodnje. Prijenos podataka odvija se izravno iz Vašeg stolarskog programa Corpus.

CNC bušenje i pričvršćivanje

Konstrukcijsko bušenje odvija se putem CNC centra za obradu s CNC podržanom barkod-proizvodnjom u kojoj se mogu obraditi sve stranice krojenog dijela. Bušenje rupa i izrada utora, kao i lijepljenje pričvrsnice  odvijaju se u jednom radnom postupku. Provrti za pričvrsnice i ekscentre rade se prema prethodno utvrđenoj shemi bušenja. Pričvrsnice se lijepe prilikom zabijanja.

Naša usluga

  • Dijelovi sa zaobljenjima, utorima.
  • Pojedinačni promjer provrta i raster.
  • Frischeis obrađuje sve uobičajene proizvode pločastog materijala.

 

CNC obrada

Molimo Vas da nam svoje CAD podatke šaljete u formatima .dwg .dxf ili .mpr.

Upit za uslugu

Vaši podaci:
Vaši podaci
Molimo potvrdite da niste robot.

Krojenje
Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.
Kantiranje
Usluga obrade, svaki pojedinačni komad u Frischeisu za Vas: svaka ploča dobiva odgovarajuću rubnu traku time je haptičiki i taktilno savršena.