CNC-obrada

Precizan rad. Do detalja.

Kad je riječ o posebnim oblicima ili individualnim željama vezanima uz krojenje i proizvodnju, uključuju se Frischeisovi CNC stručnjaci. CNC strojevi prate najaktualnije tehnološke trendove, automatizirani procesi jamče pouzdanu i kvalitetnu izradu svakog komada. Odaberite za sebe Frischeisov pločasti materijal – a mi ćemo ga oblikovati za Vas.

CNC glodanje

Frischeis nudi CNC obrađene dijelove namještaja koji su precizno izrađeni prema Vašim zahtjevima. Pojedinačni oblici i čiste linije dostupne su od jedne stavke sve do serijske proizvodnje. Prijenos podataka odvija se izravno iz Vašeg stolarskog programa Corpus.

CNC bušenje i pričvršćivanje

Konstrukcijsko bušenje odvija se putem CNC centra za obradu s CNC podržanom barkod-proizvodnjom u kojoj se mogu obraditi sve stranice krojenog dijela. Bušenje rupa i izrada utora, kao i lijepljenje pričvrsnice  odvijaju se u jednom radnom postupku. Provrti za pričvrsnice i ekscentre rade se prema prethodno utvrđenoj shemi bušenja. Pričvrsnice se lijepe prilikom zabijanja.

Naša usluga

  • Dijelovi sa zaobljenjima, utorima.
  • Pojedinačni promjer provrta i raster.
  • Frischeis obrađuje sve uobičajene proizvode pločastog materijala.

 

CNC obrada

Molimo Vas da nam svoje CAD podatke šaljete u formatima .dwg .dxf ili .mpr.

Upit za uslugu

Vaši podaci:
Vaši podaci
Molimo potvrdite da niste robot.

Krojenje
Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.
Kantiranje
Usluga obrade, svaki pojedinačni komad u Frischeisu za Vas: svaka ploča dobiva odgovarajuću rubnu traku time je haptičiki i taktilno savršena.