Podnice od WPC-a

Prednosti WPC-a

Prije kupnje terase trebale bi se općenito utvrditi različite želje koje se tiču dizajna, trajnosti, financijskog okvira i intenziteta održavanja. Tko želi jednostavno održavanje s WPC-om sigurno neće pogriješiti. Za razliku od uobičajenih drvenih podova za terase WPC obloga se ne mora svake godine brusiti ili premazivati - dovoljno je u proljeće i ujesen terasu oprati vrtnim šmrkom ili visokotlačnim uređajem za čišćenje.

WPC terase odlikuju se još svojom stabilnošću oblika, pa ne može ni u kom slučaju doći do pucanja uslijed smrzavanja. WPC podovi se ne cijepkaju niti iskrivljuju, rado se koriste u javnim prostorima i omiljeni su, naravno, u obiteljima s djecom. Još jedna prednost: WPC terasa se polaže jednostavno i bez nagiba te je godinama u najvećoj mogućoj mjeri stabilnog oblika i ne blijedi.

Proizvođači WPC-a

Surađujemo s oba tržišna lidera iz segmenta WPC-a čiji su se podnice dokazali u testu dugovječnosti:
UPM“ i „TimberTech“. Oba proizvođača nude dugogodišnje jamstvo kao i patentirane sustave polaganja u kompletnom paketu za bezbrižno rukovanje.
U daljnjem tekstu pronaći ćete detaljni opis WPC proizvoda ova oba proizvođača.

UPM ProFi® Deck
Ovaj materijal od drvnih vlakana i PVC-a ujedno povezuje inovaciju i dugotrajnost.
Timbertech®
WPC podnice za terase udovoljavaju svim zahtjevima. Iznimno su izdržljive.

Izložbena površina uz stručno savjetovanje

U J. u. A. Frischeisu postoji dugogodišnje iskustvo s WPC-om što se odražava i u savjetovanju. Ovdje se sektor terasa može vidjeti u cijelosti: Ne prodaju se „samo“ podnice, već savjetovanje uključuje i ponudu kompletnih sustava, kao što su konstrukcijska rješenja i rješenja vezana uz spojeve uključujući pribor.

Onaj tko direktno na licu mjesta želi pogledati različite WPC podove i njihove razlike, ima takvu mogućnost u podružnicama društva J. u. A. Frischeis na izložbenoj površini od ukupno 2 000 m². Osim WPC-a tamo se, naravno, mogu razgledati i najrazličitija vrste drva za terase – i dobiti stručni savjeti.

Upit

Za koju grupu proizvoda ste zainteresirani?
Vaši podaci:
Molimo potvrdite da niste robot.

Podnice od masivnog drva

Boja, profilacija, miris, opipljiva struktura i dobar osjećaj prilikom hodanja: Svaku našu masivnu podnicu krasi jedinstvenost koja se rađa samo u prirodi.

Termo drvo

Termo tretirano drvo  u svim vremenskim uvjetima pokazuje visoku postojanost oblika, značajno smanjuje bubrenje i skupljanje te nije toliko osjetljivo na stvaranje pukotina.