JAF PODNE OBLOGE

Oduševiti će Vas ...

JAF PODNE OBLOGE

Oduševiti će Vas ...

Podne obloge

Tako svestrani. Poput same prirode.

Drvo je više od elastičnog materijala po kojem se može udobno hodati. Isijava toplinu, pretvara kuću u udoban dom, prilagođava se svojim stanarima: bilo da je izdržljivo u dječjoj sobi, praktično u kuhinji ili elegantno-udobno u dnevnom boravku. Taj umjetnik svojom svestranošću neprestano iznenađuje i same stručnjake.

Kao prirodan proizvod drvo je biorazgradivo, higijensko i antialergijsko. Tome se dodaju iznimne kvalitete termičke i zvučne izolacije.

Različitim vrstama drva i uzorcima parketa se prema želji može stvoriti sasvim različiti ambijent. Podna obloga bilo da je brušena, četkana ili valovita uvijek pruža drugačiju sliku i haptiku.

Oduševiti će Vas…
Frischeisov asortiman podnih obloga predstavlja impresivnu paletu podnih obloga marke „Eurowood“, kao i renomiranih međunarodnih proizvođača podnih obloga: od karakterističnih hrastovih podnica, preko svijetlog jasena, do tamnog oraha.

Ukratko: Parketne podne obloge mogu udovoljiti svakom životnom stilu i svakom zahtjevu.

 

 

 

Dizajnirajte sami svoj prostor.

Dobro planiranje je polovica uspjeha. Postoje dva načina: U Frischeisu možete na licu mjesta dobiti stručnu pomoć kod izbora svoje podne obloge. U pripremi će postojati i mogućnost da posve udobno na internetu dizajnirajte sami svoj prostor iz snova uključujući i podnu oblogu.

S ponosom Vam predstavljamo
Kako bi se naši kupci mogli stvoriti predodžbu o svojoj budućoj podnoj oblozi, proteklih smo godina intenzivno radili na renoviranju i proširenju svojih izložbenih salona. U Frischeisovim podružnicama možete pogledati naše najmodernije podne obloge i zatražiti savjet naših stručnjaka.

3D Virtualni studio

Odgovara li se podna obloga vratima? Odgovara li se podna obloga konceptu sobe? Isprobajte različite mogućnosti u JAF virtualnom studiju.

Pretraga podnih obloga

Trebate odabrati podnu oblogu? Nema razloga za brigu! Filtrirati prema vrsti površine ili prema stilu, strukturi ili površini.

Možda bi vas moglo zanimati:

EUROWOOD
Novo u ponudi.
SELJAČKI POD.
Upravo onakav kakvog tražite.
Sve u svemu, najbolji izbor.
EUROWOOD
GOTOVI PARKET. Ne tražite podnu oblogu, nego je pronađite. Naš asortiman po pristupačnim cijenama. Sve u svemu, najbolji izbor.

A što je dalje po redu?
Odgovarajući dodatni pribor

Bilo da se radi o udobnom seljačkom podu ili o stilskoj laminatnoj podnoj oblozi – izbor odgovarajuće podne obloge je, naravno, najvažnija odluka. Kako bi se zatim zajamčio i pravi izgled, morate obratiti pozornost na dvije bitne stvari: profesionalnu montažu i odgovarajuće održavanje.

Upečatljivi detalji
I pritom nije bitan samo izgled: Čemu služi najljepša podna obloga ako nije pravilno položena? Zato u Frischeisovom asortimanu možete pronaći sva važna pomagala: od odgovarajućih podloga, preko optimalnih podložnih letvica do ulja za održavanje. Baš sve kako biste pravilno položili svoju podnu oblogu, postigli savršen sjaj i dugoročno je zaštitili.

Pod „važnim pomagalima“ podrazumijevamo, svakako, i svoje stručne suradnike koji će Vam u modernim Frischeisovim izložbenim salonima olakšati izbor.

A sve kako bi se zajamčio savršeni izgled: za Vas i Vašu podnu oblogu.

Upit za podove

Odaberite:
Vaši podaci: :
Molimo potvrdite da niste robot.