JAF
KONSTRUKTIVNE
PLOČE

Apsolutno nadogradivo.

JAF
KONSTRUKTIVNE
PLOČE

Apsolutno nadogradivo.

Konstruktivne ploče

Agrop 3-slojna natur
Agrop 3-slojna natur

Potpuno konstruktivno.
Konstruktivna drvena ploča.

Bilo s ekonomskog ili ekološkog, međunarodna istraživanja predviđaju sjajnu budućnost za gradnju drvom. Isto potkrepljujemo sljedećim tvrdnjama:

Drvo od svih građevinskih materijala ima najbolji omjer težine i nosivosti stoga je pogodno za gradnju na posebno zahtjevnim zemljištima, poput kosina. Drvo je i najčešće odabranim građevinski materijal kada se radi o niskoenergetskim i pasivnim kućama. Ne samo za gradnju kuće, taj je materijal primjeren za fasade kao i uređenje stambenog prostora: pokriva se cijela paleta od namještaja do pregradnih zidova.

Potpuno prirodno
Mnogi se ljudi odlučuju za drvo kao građevinski materijal zbog prostorno-klimatskih obilježja: ugodne površinske temperature i sposobnosti izjednačavanja temperature i vlažnosti. Osim ugodnog mirisa pruža i osjećaj ugodnosti. Drvo je higijensko, elastično, anti statično, apsorbira štetne tvari, robusno je i daje dobru prostornu akustiku.

Klima u drvenim građevinama uvelike je bolja i drvom obložene prostorije djeluju toplije, bolje se osjećate a troškovi grijanja su znatno manji.

Zaključak: drvo ima pozitivan učinak na vaše zdravlje.

Interijer. Eksterijer.
Kompaktna ploča.

Ova ploča može izdržati puno toga: bilo da se radi o zahtjevnim unutarnjim i vanjskim područjima primjene. Bilo da postoje dekorativni zahtjevi ili posebni tehnički uvjeti. FunderMaxova kompaktna ploča je svestrana.

Interijer kompakt ploča
FunderMaxova unutranja kompaktna ploča je visokotlačna laminatna ploča prema standardu EN 438-4 tip CGS za visokozahtjevna područja primjene. Koristi se za izradu uredskog namještaja, vlažnih prostorija  ili kao zaštita za zidove. 

Max interijer kompaktna ploča ima i dekorativnu primjenu: i kao takva se može primjeniti i u vlažnim prostorijama. Za primjenu u nedekorativne svrhe kao što su strojni stolovi, predlošci ili slično, MAX kompaktna ploča dostupna je i obostrano bez dekora – s crnom jezgrom.

Klikom na gumbe možete pročitati više interior kolekciji.

Eksterijer kompakt ploča
Max eksterijer ploča je visokokvalitetni građevinski proizvod koji se između ostalog koristi za trajne balkonske i fasadne obloge. Ova ploča je izdržljivi visokotlačni laminat prema standardu EN 438, tip EDF s iznimno djelotvornom zaštitom od vremenskih utjecaja.

Standardno, eksterijer ploča (F - kvaliteta) ima s obje strane dekor. Jezgra je vatrootporna, površina ne blijedi i otporna je na vremenske utjecaje zbog dvostruko čvrste smole. Proizvodnja se odvija u laminatnim prešama pod velikim pritiskom i visokom temperaturom. Max eksterijer ploča je za primjenu u građevinskom području dobila potrebnu CE oznaku.

Odlikuju je brojna dobra svojstva: vrlo je otporna na vremenske uvjete, dekorativna je, ne blijedi, samonosiva je, dvostruko kaljena, nesavitljiva, otporna na ogrebotine, neosjetljiva na hladnoću, otporna na otapala, neosjetljiva na toplinu, dobro se čisti, lagana za montažu, pogodna za sve vrste vanjske primjene, otporna na udarce.

U Frischeisu je dostupan cjelovit prodajni asortiman Max eksterijer!

JAF usluga za Vaše fasadne projekte 

Proslijedite nam vaše projekte u AutoCadu putem upitnog  obrazca i dobit će te od Frischeisa ponudu, a više o kolekciji interior možete pročitati klikom na gumbe dolje.

MAX EXTERIOR MODULO ME05
Fundermax
Skriveno pričvršćivanje panela.
MAX EXTERIOR HEXA
Fundermax

Konstruktivne. Dekorativne. Inovativne.
Šperploče ostvaruju mnogo.

Materijal bez kojeg mnogi više ne mogu raditi: šperploče se koriste u konstrukcijskim gradnjama, ali i za izradu automobila, kamiona ili zrakoplova. Zbog raznolikih varijanti šperploče ili multipleks ploče mogu se koristiti i u dekorativne svrhe, gdje su za arhitekte, dizajnere i prerađivače važno sredstvo za oblikovanje: koriste se kao idealan materijal za pakiranje, namještaj, oblaganje i…

U svakom slučaju pravo rješenje
Frischeis kao međunarodni uvoznik zajedno s najboljim proizvođačima svijeta nudi iznimno široku ponudu šperploča: portfelj obuhvaća više od 1000 proizvoda koji su stalno na skladištu.

Uz proizvode naravno ide i odgovarajuće savjetovanje - međunarodni tim za šperploče posjeduje višegodišnje iskustvo te jamči prvorazredne rezultate i u kompliciranim slučajevima. Tako veći i manji kupci diljem Europe imaju veliko povjerenje u rješenja naše tvrtke.

Upit za konstruktivne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt

Dodatno može biti zanimljivo:

Krojenje
Jamčimo stopostotno zadovoljstvo pri krojenju Vaših ploča i drvnih materijala. Iskoristite najveći izbor dekorativnih iverala u Hrvatskoj - precizno i finalno krojenih prema Vašim dimenzijama.
CNC obrada
CNC strojevi prate aktualne tehnološke trendove. Automatizirani procesi jamče pouzdanu i kvalitetnu izradu svakog komada. Odaberite za sebe Frischeis pločasti materijal - mi ćemo ga oblikovati za Vas.