Poštovani,

MALOPRODAJA DO DALJNJEG NE RADI!

 Svi naši prodajno izložbeni prostori biti će zatvoreni od 19.3.2020. godine. Sve kontaktne informacije se nalaze pod NOVOSTIMA niže na stranici.

Podsjećamo da smo za vas dostupni putem emaila, telefona kao i putem našeg kontaktnog obrasca.

Vaš Frischeis

Veneer World.
Cijeli svijet jednim klikom miša.

S našom internetskom trgovinom uspjela je naša mala revolucija: Na adresi www.veneer-world.com na tehničku procjenu čeka 12 milijuna kvadratnih metara furnira, 190 vrsti drva i oko 1,2 milijuna furnirskih površina. Svaka prednja i stražnja strana prikazuje se na slikama visoke rezolucije.
 
Traženo. Nađeno. Naručeno.
Pozivanje pojedinačnih slika moguće je u nekoliko sekundi odabirom različitih filtara: Na primjer za porijeklo, vrstu drva, boju ili dužinu. Sukladno zadanim kriterijima pretraživanja rezultati se prikazuju u pregledu.
 
Ispod povećala.
Funkcija povećala ide u dubinu i detaljno prikazuje individualnost furnira. Na taj način može se prepoznati i ocijeniti točna struktura svakog pojedinog svežnja. Time kod isporuke možemo zajamčiti: „Nema iznenađenja“. U kratkom roku zaprimit ćete cjenovnu ponudu.
 
Dobrodošli u naš internetski svijet
Pristup slobodan u maloprodajnu trgovinu. Tamo možete kupiti manje količine i furnir u listovima. Jednostavno i bez problema plaćate kreditnom karticom i Vaša narudžba stiže poštom.
 

Veneer World.
Impresivne brojke.

  • 12 milijuna kvadratnih metara furnira
  • 190 vrsti drva
  • 65 sortiranja
  • 1,2 milijuna slika visoke rezolucije
  • 24 sata na dan mogućnost narudžbe
  • s 3 klika do svojeg furnira

Imate li pitanja o Veneer Worldu?

Pozivom broja +385 (0)1 6238-518 na raspolaganju  Vam stoje stručnjaci za sva pitanja vezana uz Veneer World.

Poslovni kupci dobivaju pristupnu lozinku uz slanje poruke na adresu: service@veneer-world.com . Aktivaciju može provesti i Frischeisov djelatnik.