Veneer World.
Cijeli svijet jednim klikom miša.

S našom internetskom trgovinom uspjela je naša mala revolucija: Na adresi www.veneer-world.com na tehničku procjenu čeka 12 milijuna kvadratnih metara furnira, 190 vrsti drva i oko 1,2 milijuna furnirskih površina. Svaka prednja i stražnja strana prikazuje se na slikama visoke rezolucije.
 
Traženo. Nađeno. Naručeno.
Pozivanje pojedinačnih slika moguće je u nekoliko sekundi odabirom različitih filtara: Na primjer za porijeklo, vrstu drva, boju ili dužinu. Sukladno zadanim kriterijima pretraživanja rezultati se prikazuju u pregledu.
 
Ispod povećala.
Funkcija povećala ide u dubinu i detaljno prikazuje individualnost furnira. Na taj način može se prepoznati i ocijeniti točna struktura svakog pojedinog svežnja. Time kod isporuke možemo zajamčiti: „Nema iznenađenja“. U kratkom roku zaprimit ćete cjenovnu ponudu.
 
Dobrodošli u naš internetski svijet
Pristup slobodan u maloprodajnu trgovinu. Tamo možete kupiti manje količine i furnir u listovima. Jednostavno i bez problema plaćate kreditnom karticom i Vaša narudžba stiže poštom.
 

Veneer World.
Impresivne brojke.

  • 12 milijuna kvadratnih metara furnira
  • 190 vrsti drva
  • 65 sortiranja
  • 1,2 milijuna slika visoke rezolucije
  • 24 sata na dan mogućnost narudžbe
  • s 3 klika do svojeg furnira

Imate li pitanja o Veneer Worldu?

Pozivom broja +385 (0)1 6238-518 na raspolaganju  Vam stoje stručnjaci za sva pitanja vezana uz Veneer World.

Poslovni kupci dobivaju pristupnu lozinku uz slanje poruke na adresu: service@veneer-world.com . Aktivaciju može provesti i Frischeisov djelatnik.