Kaindl. 

Kaindl BOARDS kolekcija 2020

U novu kolekciju 2020 Boards od Kaindl uključene su dekorativne ploče, strukture i radne ploče. Varijante dekora i površina jasno su raspoređene u pet glavnih područja. Različiti stilovi otvaraju bezbroj mogućnosti  u dizajnu interijera.

“Colorline“ uključuje dvije potkategorije Classic i Creative u uni bojama.

COLORline Classic zadivljuje nježnim nijansama i jakim tonovima. Površina "NM - Natural Matt" podvlači prirodni karakter novih boja.

Asortiman Creative nudi obavezan izbor bijelih varijanti (od polarno bijele preko kristalno bijele do dijamant bijele), kao i trenutni trend dizajna koji odgovara sivim nijansama od bijelo sive do duboke crne boje. Kao kontrast tome, nalaze se razne odgovarajuće boje koje su manje izražajne. Kategorija Creative uključuje površine s „UM - Ultra mat“ površinom i u “OM - Optimat” verziji s anti finger površinom dostupna je kao višeslojna ploča -  laminat i s odgovarajućom melaminskom rubnom trakom.
COLORline Creative je izvanredan u pogledu izgleda i na dodir neobičan. Mat i prirodne površine poput "UM - Ultra Matt", "SU - Natural Touch Urban" ili "DP - Deep Painted" daju dekorima čistu eleganciju.

ARTline

Potkategorija ARTline  uključuje širok raspon dekora koji se mogu dobro kombinirati s jednobojnim ili drvenim dekorima. 

Dizajneri iz Kaindla prihvatili su novi trend s FabricArt i grupirali ih u kategorija tekstila. Površina "GT - GeoTex" daje šest vrsta uni boja materijalni i autentičan izgled.
U grupi  ConcreteArt mineralne površine i beton pružaju urbani šarm. Dekori  MetalArt kolekcije daju namještaju koji je u kombinaciji s čelikom, bakrom ili hrđavim površinama poseban karakter. Zaokružena ARTline kolekcija s kamenim dekorima postavljaju elegantne i upečatljive naglaske dok  StoneArt inspirira elegantnim, ekspresivnim kamenim dekorima. 
 

WOODline

Pored toga, u seriji “WOODline Natural”, uključeni su dekori varijante hrasta. Time je Kaindl želio pokazati kako se mogu razlikovati površine dekora hrasta i ponuditi nešto posebno, ili kako postaviti različite naglaske”. U kategoriji WOODline Classic hrast je predstavljen u više različitih dekora od svijetle lipe preko antik smreke pa sve do tamnog hrasta kao i drugih vrsta drva. Napominjemo da su svi dekori označene s “K” ekskluzivni proizvodi Kaindla. WOODline Natural predstavlja širok izbor drvnih dekora posebnog karaktera. Kaindl sa "Hrast Evokom", 
predstavlja dekore bezvremeno elegantnog dizajna i šest kombinacija boja - od svijetlog kao što je "Hrast Evoke Delight" do "Hrast Evoke Fossil". 
Površina "IR - Evoke" je visokokvalitetna sinkrona struktura koja također čini dekor opipljivim. Dekor "Hrast Historic" s površinom "HO - Historic Oak" predstavljaju 
još jedan vrhunac WOODline Natural. "Hrast Antique Expressive" je prikaz rustikalne strukture u modernom dizajnu dekora. Nije zanimljiv samo ljubiteljima 
rustikalnog namještaja, već je izuzetno pogodan za opremanje ugostiteljskih, hotelskih i drugih javnih prostora jer najbolje "Hrast Antique Expressive" dolazi do izražaja na velikim površinama. Elegantni dizajn iz 
"Hrast Historic Cornwall", " Castle" i "Kent" zaokružuju raspon „Hrasta Historic“. U WOODline Classicu nalaze se klasični i drveni dekor u modernom ruhu. 

Nordijski dizajni „Linde Malvo Light“ i „Linde Malvo Dawn“ novi su u asortimanu, također i domaća „Smreka Antique Expressiv“.

Salzburgovu najljepšu stranu prikazuju dva dekora "Hrast Salzburg Modern" i "Hrast Salzburg Fresh", oni podvlače regionalnu povezanost tradicionalne tvrtke.

 

Izlazni dekori

Ovdje ćete pronaći ćete popis svih promjena Kaindlovih dekora:

Pretraga dekora
Ne samo tražiti nego i brzo pronaći!

Kompakt radne ploče 

Visokokvalitetna izvedba za zahtjevne kuhinjske dizajnere.

Mineralne radne ploče 

Mineralne akrilne rane ploče - otporne, elegantne i moderne.

Upit

Za koji odjel imate upit?
Vaši podaci:
Molimo potvrdite da niste robot.