JAF
DEKORATIVNA
PLOČA

Ovaj izbor prodajnog
programa vrijedi više.

JAF
DEKORATIVNA
PLOČA

Ovaj izbor prodajnog
programa vrijedi više.

Dekorativne ploče

Raznolikost i kvaliteta.

Zaista dobra ponuda

U Frischeisovom asortimanu možete pronaći isključivo visokokvalitetne proizvode pločastog materijala renomiranih proizvođača. U ponudi je veliki broj različitih dekora. Uvijek ukorak s međunarodnim trendovima Frischeis ispunjava sve Vaše želje i želje Vaših kupaca.

Ne postoji ništa što je neizvedivo

Frischeis je jedan od većih trgovaca drvom i drvnim proizvodima. Ne bez razloga. Izuzetno visoke zahtjeve za kvalitetom imamo ne samo prema svojim proizvodima, već i prema svojoj Službi za korisnike. Vi kažete „što“ i „kada“ – a mi isporučujemo.

U Frischeisu to znači „Predstavljamo svoj spektar dekora i Vašu domišljatost“. Neka Vas inspiriraju najraznovrsniji dizajni i trendovi: bilo da su klasični ili moderni, ravnih linija ili razigrani, jednostavni ili šaroliki – izuzetno široka ponuda JAF-ovih dekora odražava se u ponudi komada, bolje rečeno ploča…

Očekuju Vas:
•    visoka kvaliteta materijala
•    inovativan dizajn dekora 
•    kreativna raznovrsnost površina
 

 

Svatko ima svoj ukus

I to je dobro. Što su ukusi različitiji to je i naša ponuda dekora šira: Frischeis nudi proizvode vodećih europskih marki  Fundermax, Kaindl, Eurowood i Kronospan.

Za svaku našu dekorativnu ploču imamo odgovarajuću rubnu traku i zahvaljujući prodajnom asortimanu dostupnom na skladištu kao i umreženosti skladišta, u smislu raznovrsnosti proizvoda diljem Hrvatske, nedvojbeno smo u samom vrhu a i isporuku robe vršimo u najkraćem roku.

Pretraga dekora
Ne samo tražiti nego i brzo pronaći!

FUNDERMAX
Pločasti materijali za stambene i poslovne prostore.
DEKORATVNE PLOČE - KAINDL
Mašti nema kraja uz kreativne dekore i nove površine.
Kronospan
Dekori s inspiracijom.
Novi će Vam dekori
svakako biti nova inspiracija.
Kuhinjski sudoperi
Inovativni sudoperi od inovativnog materijala.

Ostvarite svoje ideje s Corian pločama

DuPont™ Corian®
Svestranim mineralni pločama možete ostvariti svoje ideje.

Vrijedno i prirodno.
Dekorativne drvene ploče.

Drvo je najuniverzalniji materijal koji postoji. Može biti lagano i teško, meko i tvrdo, savitljivo i kruto, nepropusno ili porozno – drvo nudi nevjerojatan spektar mogućnosti. Kako u načinu obrade, tako i u pogledu oblikovanja.

Prirodna svestranost
Drvo je izdržljivo, prilagodljivo i praktično. Drvo je i zdravo: Njegove stanice upijaju vlagu i polako je opet otpuštaju, čime omogućuje uravnoteženu klimu prostorije. Poput samog materijala raznolika je i dekorativna ploča.

Za svaki dekor.
Odgovarajuća rubna traka.

Rubna traka je danas daleko više od zaštitnog sloja Vašeg namještaja. Kao element dizajna i oblikovanja vrlo je važan za vizualni opći dojam: Nudi mogućnost naglašavanja individualnog karaktera ili se diskretno uklapa u sam dekor. Bilo da je diskretna ili da privlači pozornost – samo kvalitetna rubna traka udovoljava svim zahtjevima.

Upit za dekorativne ploče

Koji proizvodi Vas zanimaju?
Kontakt

Dodatno bi Vas moglo zanimati:

Usluga obrade
Saznajte više o našim uslugama krojenja, kantiranja, spajanju furnira ili CNC obradi i preuzmite cjenik.