Izložbeni prostor Velika Gorica

Kontakt

J.u.A. Frischeis d.o.o.

Ljudevita Posavskog 49
10410 Velika Gorica

Tel. +385 (1) 6223-853
Fax. +385 (1) 6223-861

Naši djelatnici u prodaji

Mikuš, Drago
Mikuš, Drago
Tel. +385 (1) 6238 - 510
Mikuš, Dražen
Mikuš, Dražen
Tel. +385 (1) 6238 - 516
Raškaj, Davor
Raškaj, Davor
Tel. +385 (1) 6238 - 511
Smolković, Ivica
Smolković, Ivica
Tel. +385 (1) 6238 - 543
Micudaj, Zvonimir
Micudaj, Zvonimir
Tel. +385 (1) 6238 - 541

Savjetovanju pridajemo VELIKU važnost

U potrazi ste za odgovarajućim podnim oblogama? Pitate se koja vrata savršeno odgovaraju Vašem stambenom projektu? Ili želite na svojoj novoj terasi urediti novu oazu za trenutke opuštanja? Kod nas ćete pronaći ne samo odgovarajuće proizvode već i dobiti stručne savjete.
 

Stručnost u svezi s parketom i sa svime oko parketa 

Odvojite vrijeme za odabir i posjetite naše izložbe parketa. Predstavit ćemo Vam veliki izbor podnih obloga i pribora uz stručno savjetovanje.

Za svaki stil života i svaki objekt FRISCHEIS nudi odgovarajuću podnu oblogu u najrazličitijim vrstama drva, sortiranjima, tipovima podnica, površinama i sustavima spajanja. Usklađeni izbor pribora (letvice) zaokružuje našu ponudu. Imate li pitanja? Naši će Vam stručnjaci rado pomoći.
 

Uključeno savjetovanje za odabir vrata

FRISCHEIS se ubraja u vodeće dobavljače gotovih vrata i dovratnika u Hrvatskoj.Kod projekt poslova kvalificirani timovi su odgovorni za provedbu većih projekata. Od izračuna preko logistike sve do upravljanja projektima: sve usluge dobivate na jednome mjestu.

Osim gotovih vrata visoke stolarske kvalitete, Frischeis proizvođaču vrata nudi jedinstveni asortiman proizvoda, kao što su saćasti ulošci, cjevaste iverice, vrata s ukladom, neobrađena- sirova vrata, šperploče, furniri, ploče od tvrdih vlakana i okovi. Uz to, naši se kupci mogu pouzdati u široku paletu Frischeisovih usluga.

Odvojite vrijeme za pravi izbor/pravu ponudu i posjetite velik broj  izložbi vrata u našim izložbenim salonima. Ondje se može pronaći mnoštvo modela vrata uključujući pribor. Naši stručnjaci vesele se Vašem dolasku i informativnim savjetodavnim razgovorima!
 

Doživite uživo raznovrsnost ponude terasa

Doživite uživo široku ponudu drva za terase! Pritom naš moto glasi „Poželjno hodanje“. Jer najbolje je na licu mjesta odrediti koje su podnice od masivnog drva ili koje su WPC podnice odgovarajuće za Vašu oazu za opuštanje na otvorenom. Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u izboru odgovarajućih podnica. Oslonite se na stručnu podršku i iskoristite mogućnost iz raznovrsnosti ponude podnica za terase dobiti optimalni proizvod prema svojoj želji.

Posjetite našu izložbu terasa! Naši će stručnjaci rado odgovoriti na Vaša pitanja.

Naše izložene podnice

Pogledajte naše izložene podnice:

  • Termo drvo: Termo bor, Termo jasen
  • Egzote: Bangkirai, Sapelli, Ipe, Teak
  • Europsko drvo: Sibirski ariš
  • WPC ProFi Deck: Autumn Brown, Stone grey

Kako do nas

J.u.A. Frischeis d.o.o. Ljudevita Posavskog 49, 10410 Velika Gorica

PON - PET: 8:00 - 17:00
SUBOTOM: zatvoreno

• Izložbeni uzorci vrata
• Izložbeni uzorci podnih obloga
• Izložbeni uzorci podnica za terase
• Prodaja

Pošaljite upit

Koji Vas proizvod zanima?
Vaši kontaktni podaci
Molimo potvrdite da niste robot.